6956469990 Νέο Καρλόβασι, Σάμου georsev@gmail.com
hero image

 

 

SAMOS TAXI SERVICES GEORGE SEVASTAKIS
Μεταφορές Ταξί | Καρλόβασι Σάμος


 

Η SAMOS TAXI SERVICES GEORGE SEVASTAKIS έχει έδρα στο Καρλόβασι της Σάμου προσφέροντας υπηρεσίες ραδιοταξί και έναν ασφαλή και άνετο τρόπο να φτάσετε στον προορισμό σας σε κάθε σημείο του νησιού μας.

Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας και αξιόπιστες συνεργασίες προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση με συνέπεια, πολυτέλεια και διακριτικότητα.


 


 

 

♦ Μεταφορές από και προς αεροδρόμιο, λιμάνια, σταθμούς.

Γνωρίζουμε εκ των προτέρων την κατάσταση των πτήσεων και των αφίξεων πλοίων, παρακολουθούμε τυχόν καθυστερήσεις ώστε να είμαστε εκεί κατά την άφιξη σας.
Θα σας περιμένουμε με εμφανή πινακίδα με το όνομα σας, θα παραλάβουμε τις αποσκευές σας και θα σας μεταφέρουμε έγκαιρα και με ασφάλεια στον προορισμό σας.♦ Μεταφορά στους πιο δημοφιλείς προορισμούς

Γνωρίστε τη Σάμο μέσα από τους πιο hot προορισμούς του νησιού, όπως το Πυθαγόρειο, το Κοκκάρι, τον Κάμπο του Μαραθοκάμπου, τους Μανωλάτες.
Επίσης τις πιο δημοφιλείς παραλίες όπως την Ψιλή Άμμο, την Τσαμαδού, το Ποτάμι, το Ποτοκάκι και τα πιο must ιστορικά αξιοθέατα όπως το Ευπαλίνειο όρυγμα, το Ναό της Ήρας και τη σπηλιά του Πυθαγόρα.
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να οργανώσουμε μια αξέχαστη private ξενάγηση με βάση τα σημεία ενδιαφέροντος που θέλετε να επισκευθείτε στο νησί μας.♦ Μεταφορά φοιτητών

Μια ιδιαίτερα διαμορφωμένη υπηρεσία  που εξυπηρετεί φοιτητές σε όλους τους προορισμούς (Αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς, σχολές) του νησιού. 
Άνεση, ασφάλεια, οικονομία.♦ Μεταφορά σε δεξιώσεις

Υπηρεσίες γάμου και άλλων εκδηλώσεων, αναλαμβάνουμε μεταφορά νύφης ή των καλεσμένων σας από και προς τον τόπο τελέσεως του μυστηρίου, της δεξίωσης ή οποιασδήποτε αλλης εκδήλωσης.♦ Μεταφορά παιδιών και μαθητών

Μια ιδιαίτερη ευαίσθητη υπηρεσία που απαιτεί απόλυτο επαγγελματισμό, υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας.
Αναλαμβάνουμε τη μετακίνηση είτε γονέα & παιδιού, είτε ασυνόδευτα παιδιά σε σχολεία, γιατρό, φροντιστήρια, εβδομαδιαίες δραστηριότητες, εξόδους. ♦ Μεταφορά ασυνόδευτων πακέτων

Αποστολή δεμάτων, δώρων, λουλουδιών, φαγητών και άλλων αντικειμένων, εξωτερικές εργασίες με χαμηλό κόστος.♦ Μεταφορά Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες

Με ευαισθησία και υπευθυνότητα στην εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες, μετακινήσεις σε αεροδρόμια, λιμάνια,νοσοκομεία, ιατρεία, διασκέδαση, εκδρομές.
Ζητήστε μας ειδική εξυπηρέτηση πέραν της μεταφοράς.♦ Family Τransfer
Μια υπηρεσία που εξυπηρετεί ειδικά οικογένειες με παιδιά. Διαθέτουμε όλα τα είδη παιδικών καθισμάτων, ώστε να απολαύσετε τις μετακινήσεις σας στην Σάμο, με άνεση και ασφάλεια.